Розпродаж!

ПАПРИКА КОПЧЕНА МЕЛЕНА , 1кг

350.00 320.00

Опис

Димний аромат цього перцю закохає Вас у себе. Навіть дрібка копченої паприки додає захоплюючий запах та смак практично до будь-якої страви. Це відмінна приправа для вживання з квасолею, тушкованою яловичиною та ягням, у запіканках та з куркою. На смак паприка чудово поєднується з м’ясним рулетом, овочами, рисом, домашніми соусами, супами, салатними заправками та стравами з яєць.

Додайте її в мед, щоб створити м’ясну глазур, яка відмінно поєднуватиметься з яловичиною. Паприка також добре грає з картоплею, помідорами та іншими представниками сімейства пасльонових. Деякі пекарі використовують цю яскраву червону спецію як натуральний харчовий барвник або надання пікантного аромату випічці. Паприка є відмінним інгредієнтом для рулетів та тортів, вона допомагає зробити смак шоколадних тортів багатшим.

Копчена солодка паприка добре поєднується з запашним перцем ТМ СЯЙВО, кмином, кардамоном, часником ТМ СЯЙВО, імбиром ТМ СЯЙВО, орегано ТМ СЯЙВО, петрушкою, розмарином ТМ СЯЙВО, шафраном, чебрецем ТМ СЯЙВО та курку.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ПАПРИКА КОПЧЕНА МЕЛЕНА , 1кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…