Опис
У перші страви додають лавровий лист за 5 хвилин до закінчення їх приготування, у другі страви – за 10 хвилин. Після приготування страви лавровий лист видаляють з нього, щоб уникнути появи смаку страв небажаної гіркоти. Порошок лаврового листа додають готові соуси. температура яких не повинна перевищувати 40 °C. Лавровий лист додають у консерви.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
В першу чергу слід зазначити, що лавровий лист — потужний антисептик. По – друге, при постійному вживанні такої приправи, можливо запобігти рак. Але це ще не все, на що здатний лавровий лист. Він допомагає вивести шлаки з організму, підвищити імунітет, порушити апетит. Більше того, до його складу входять такі важливі вітаміни і корисні речовини, як: вітаміни В, С, А, РР і мідь, селен, калій, марганець залізо.
ЗАСТОСУВАННЯ
Лавровий лист використовують на кухні, додаючи в різні страви. Також його застосовують для заготівлі м’яса на шашлик. Крім цього, лавровий лист знайшов застосування і в побуті. Наприклад, свіжий листок лаврового листа відлякує міль і тарганів.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.