Опис
Вживається головним чином кондитерських виробах (печиво, кекси, паски, пряники, фруктові пироги) і взагалі в солодких стравах (пудинги, солодкі плави, компоти, варення, муси, желе, киселі, сирні пасти). Особливо добре поєднується кориця із тими стравами, до складу яких входять яблука. Часто використовується у фруктових, грибних та м’ясних маринадах. Незамінна для глінтвейну та пуншу. Добре поєднується з бараниною, рисом, шинкою, гусячим фаршем.
У світовій кулінарії:
У східній та середньоазіатській кухні, кориця вживається при приготуванні холодних та гарячих страв із свійської птиці (індичка, курка) та других страв з баранини (смаженої, тушкованої), а в Китаї та Кореї – при приготуванні смаженої свинини.
Кориця покращує, покращує смак жирного м’яса. Корицю можна зустріти в харчо, чихіртмі та різних пловах. У сучасній західноєвропейській кухні корицю можна зустріти у модних фруктових салатах і навіть у деяких овочевих. Вона добре поєднується зі шпинатом, морквою, червоною капустою та молочною кукурудзою, а також зі стравами з яблук, айви та груш.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.