Розпродаж!

КОРІАНДР ЦІЛИЙ (ЗЕРНО) , 1кг

100.00 95.00

Опис

Застосування коріандру в кулінарії досить широке і різноманітне. Насіння використовується і для виготовлення різних напоїв, і для соусів, і для маринадів, і для приготування гарячих страв. Розглянемо найпоширеніші рецепти:

  • Маринад для шашлику. Жменя насіння коріандру здатна всього за кілька годин надати будь-якому м’ясу дивовижний аромат та смак. Для цього лише необхідно в ступці роздавити насіння з іншими спеціями до смаку. Додавши оливкову олію спеції повністю розкриють свій аромат. Особливо добре підходить для баранини та яловичини. Коріандр повністю перебиває специфічний аромат баранини, роблячи його справжнім делікатесом.
  • Бородінський хліб. Випічка відома у всьому світі. На кілограм вже готового тіста для хліба додається лише 2-3 шт. коріандру. Також насіння коріандру обов’язково використовується при посипанні. У результаті виходить чудово ароматний і корисний хліб.

  • Мариновані огірки та помідори. Будь-яка господиня знає, що додавши під час проварювання кілька насіння коріандру можна лише зробити свої соління бездоганними, а й знизити ймовірність виникнення бактерій.

  • Аджика. Абхазька аджика готується виключно з використанням меленого коріандру.

  • Ткемалі. Пряний соус, що ідеально підходить до будь-якого м’яса, також готується на основі насіння коріандру.

Коріандр мелений

Мелений коріандр також досить поширений. Його використання значно простіше, тому що немає необхідності самостійно перемелювати або перетерти насіння, однак і смак набагато слабший. Настійно рекомендується використовувати мелений посівний коріандр наступним чином:

  • Чай. Додавши дрібку цієї спеції, любителі пряних напоїв зможуть насолодитися новим смаком улюбленого чаю. До того ж приправа чудово впливає на організм, знижує рівень холестерину та бореться із застудою.
  • Супи. Коріандр за рахунок свого гарного відтінку може стати чудовою прикрасою світлих супів-пюре, наприклад вершкового супу або грибного.
  • Домашня гірчиця. Під час приготування домашньої гірчиці додайте пару щіток меленого коріандру для більш вишуканого смаку. Ваші гості оцінять це.

Коріандр — це не просто смачна альтернатива набридлим приправам, а й корисний помічник у вашому будинку. Правильне використання насіння дозволить багато в чому покращити самопочуття та відмовитися від небезпечних для здоров’я покупних соусів.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “КОРІАНДР ЦІЛИЙ (ЗЕРНО) , 1кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…