Опис
У кулінарії активно використовуються як цілісні насіння гірчиці, так і мелені. Ця відома пряна спеція застосовується практично у всіх кухнях світу. Наприклад, в Індії та Пакистані. У цих країнах гірчичні зерна перед використанням обсмажують на пательні У процесі такої обробки продукт лопається, набуває сірого відтінку і незвичайного запаху, що нагадує аромат перцю. Необроблене насіння гірчиці ідеально гармонує з будь-якою свіжою зеленню, а у висушеному вигляді воно активно застосовуються в консервуванні грибів та овочів. Особливо часто цю спецію використовують у приготуванні різних маринадів для засолювання огірків.
Мелене насіння гірчиці входить до складу безлічі різних салатів і закусок. Також ця спеція вважається незамінним інгредієнтом у приготуванні різноманітних майонезів.
Без насіння гірчиці неможливо уявити знаменитий соус “Карі”. Він є гострою ароматною масою, яка подається до столу в гарячому вигляді, супроводжуючи рибу, птицю або рисовий гарнір.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.