Розпродаж!

ГВОЗДИКА ЦІЛА, 500гр

290.00 270.00

Опис

Гвоздика – спеція, корисні властивості якої просто вражають різноманітністю. До того ж це дуже приємна на смак та аромат приправа. Її широко використовують у різних куточках світу для надання кулінарним вишукуванням пікантної ноти, отримання легкого цілющого та профілактичного ефекту, а також з метою отримання косметичної користі. Сфера застосування спеції гвоздики справді широка – ось чому нас зацікавила ця приправа.

Спеція гвоздика широко застосовується у кулінарії! Її додають для пікантності смаку та аромату у різні страви. Гвоздику можна зустріти у перших, других стравах, соусах, напоях, випічці, кондитерських виробах. Є й такі рецепти, в яких гвоздика просто незамінна. Наприклад, багато хто чув і навіть пробував зігріваючий зимовий напій глінтвейн. До нього обов’язково додають пару гілочок пряної гвоздики. Справа в тому, що без цієї спеції ніяк не вийде той самий пекучий аромат, що зігріває. Та й на смак готового напою ця спеція впливає позитивно. Багато кулінарів не бачать кондитерської випічки без додавання товченої гвоздики.

Дійсно, ця пряність робить багато кондитерських виробів більш привабливими в плані аромату і надає смаку. Гвоздика гарна в овочевих салатах. Вона додає родзинку в смузі та овочеві супи. Без цієї пряності складно уявити пісний плов. Спеція буде доречна у каві та чаї. Вона сподобається багатьом поціновувачам бобово-овочевих поєднань.

Гвоздику широко використовують у світових кухнях (Італія, Франція, Індія, Китай та інші країни). Цю спецію знають та цінують різні народи.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ГВОЗДИКА ЦІЛА, 500гр”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…