Розпродаж!

БАРБАРИС ,500гр

230.00 210.00

Опис

Застосування сушеного барбарису в кулінарії обумовлено неабиякими смаковими якостями сушених ягідок, які зовсім не поступаються свіжому продукту. Правильно заготовлені, вони чудово зберігаються протягом року та використовуються кухарями у різних національних кухнях.

Вдале поєднання цього продукту з овочами та м’ясом робить його компонентом багатьох збірних смакових приправ, які ми звикли бачити у продажу у продовольчих магазинах. Його застосовують як у подрібненому вигляді, так і цілими ягідками.

Сушений барбарис використовують для приготування:

  • відварів;
  • морсів;
  • компотів;
  • киселів;
  • солодких домашніх настоянок на спирту чи горілці;
  • запіканок,
  • каш та плову;
  • овочевих гарнірів.

Прекрасно поєднуються смачні ягоди з молочними продуктами, а також вони відтіняють ніжність м’яса курки та індички. Приправи з сушеним барбарисом додадуть м’якості і наситять тонким ароматом качине та гусяче м’ясо, а також м’ясо дикої куріпки або іншого птаха.

Часто зустрічаються рецепти, як підсилювач смаку в яких використовують суху ягоду. Так, своєю кислинкою вона наголошує на солодкому присмаку сухофруктів. Найкраще вона поєднується з чорносливом, інжиром, фініками, сушеними бананами та курагою.

Використовується барбарис і для приготування маринадів для шашлику, куди він додається у великій кількості, ретельно потовченим у керамічній ступці. Також ягідки використовують при маринуванні огірків та засолюванні капусти, їх додають у кавказькі соуси та пасти.

Чудово поєднується продукт із соком лимона та різними перцями. Ця «компанія» створює неперевершену гармонійну приправу, яку можна додавати до індички та м’яса іншого свійського птаха.

Також сушений продукт добре зарекомендував себе у приготуванні желе, мармеладів та різного виду конфітюрів, де він використовується замість пектинової складової для карамелізації ласощів. Барбарис можна прикрасити і відтінити такий відомий і улюблений усіма десерт, як морозиво, і тим самим надати йому знайомий з дитинства присмак цукерок.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “БАРБАРИС ,500гр”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…