Розпродаж!

ПЕРЕЦЬ ЧОРНИЙ МЕЛЕНИЙ 1кг

450.00 420.00

Опис

Плоди чорного перцю використовують у кулінарії в цілому та меленому вигляді, як самостійну пряність, так і в сумішах з іншими прянощами. Для розмелювання горошкового перцю використовують млини.

Сприяє травленню та покращує апетит. Використовується для супів, підлив, соусів, овочевих салатів, маринадів, приготування всіх видів м’яса, риби, томатів, консервованих овочів.

Склад чорного перцю можна назвати концентратом корисних речовин. Це справжня криниця вітамінів і корисних елементів, таких як вітамін А, С, Е, К і всієї групи В. Також можна виявити в меленому чорному перці декілька таких елементів, як калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо, мідь, селен, цинк та фтор. Як бачите, всі ці речовини є життєтворчими для організму людини.

Використання чорного перцю – «короля приправ», у кулінарії допоможе створювати справжні шедеври навіть із простих начебто продуктів.

У харчовій промисловості чорний мелений перець має дуже широкий спектр застосування: тверді та плавлені сири, готові пряні суміші, «сухі парфуми» для кондитерських виробів та багато іншого. Та й у домашній кулінарії складно знайти страву, яка готується без цієї приправи: салати, м’ясо, риба, дичина, холодні страви, супи, ковбаси, копченості, паштети.

Перець добре поєднується з будь-якими видами м’яса, крупами, морепродуктами, грибами, соусами та маринадами. Йому знаходять застосування навіть при випіканні різних десертів, а також у приготуванні коктейлів, чаю та кави, що надає їм нотки пікантності.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ПЕРЕЦЬ ЧОРНИЙ МЕЛЕНИЙ 1кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…