Опис
Розмір упаковки: 115 × 160 мм
Маса нето: 30 г
Кількість в ящику: 50
Розмір ящика (м): 0,22 × 0,12 × 0,3
Суп-харчо із курки не менш смачний, ніж суп із яловичини. Він такий же ароматний і ситний, і в Грузії суп харчо з курячого м’яса має не меншу популярність, ніж страва з яловичиною.
Спосіб використання:
1. Кладем в кастрюлю емкостью около 2,5 литров подготовленные кусочки курицы и варим до полуготовности, жир во время варки снимаем в отдельную кастрюлю.
2. Мелко нарезав лук, кладем его в другую кастрюлю с жиром, который мы снимали с бульона, и хорошо тушим. Затем перекладываем в эту кастрюлю куски курицы, которую мы варили, накрываем крышкой и тушим дальше при периодическом помешивании около 15 минут.
3. Затем всыпаем туда же муку и тушим еще около 5 минут.
1. Кладемо в каструлю ємністю близько 2,5 літрів підготовлені шматочки курки та варимо до напівготовності, жир під час варіння знімаємо в окрему каструлю.
2. Дрібно нарізавши цибулю, кладемо її в іншу каструлю з жиром, який ми знімали з бульйону, і добре гасимо. Потім перекладаємо в каструлю шматки курки, яку ми варили, накриваємо кришкою і гасимо далі при періодичному помішуванні близько 15 хвилин.
3. Потім всипаємо туди ж муку і тушкуємо ще близько 5 хвилин.
4. Вливаємо до каструлі курячий бульйон і кип’ятимо близько 10 хвилин. Потім додаємо пюре зі слив чи помідори, які попередньо слід відварити та протерти через сито. Кип’ятимо всі близько 5 хвилин, потім додаємо ПРИПРАВУ ДО СУПУ-ХАРЧО ТМ СЯЙВО. Кип’ятимо суп ще близько 10 хвилин і даємо настоятися.
ТМ «СЯЙВО» відібрали та протестували для вас найбільш «смачні» рецептури сумішей прянощів — приправ. Ви можете взяти їх за основу. Швидко приготувати страву з потрібним смаком або додати свою родзинку, підкресливши ті чи інші смаки прянощів, що сподобалися. Головне — якість інгредієнтів та збалансований склад приправи.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.