Опис
Розмір упаковки: 115 × 160 мм
Маса нето: 30 г
Кількість в ящику: 50
Розмір ящика (м): 0,22 × 0,12 × 0,3
Дуже смачна нежирна і ситна страва, яку всі полюбляють! Готуємо!
1. Промиваємо кілька разів рис у холодній воді, заливаємо рясно окропом, додаємо сіль, ставимо на вогонь і варимо 3 хвилини, потім залишаємо ще на 5 хвилин під кришкою. Далі відкидаємо рис на сито.
2.Смажимо дрібно порізану цибулю, половину будемо додавати у фарш. У цибулю, що залишилася, додаємо терту моркву і продовжуємо обсмажувати, готувати заливку. Коли морква обсмажиться, додаємо трохи борошна, щоб соус був трохи густішим, томатну пасту і відразу ж гарячу воду, сіль, цукор, перець, розмішуємо та проварюємо 5 хвилин. Соус готовий.
3.Приготуємо фарш, перемолоти яловичину і куряче м’ясо, додати ПРИПРАВУ ДО ФАРШУ І ГОЛУБЦІВ ТМ СЯЙВО, перець, рис, що злегка охолонув, і половину смаженої цибулі. Ретельно перемішуємо та додаємо воду, щоб фарш став не сухим, а ніжним. Вода потрібна для рису, який під час варіння доварюватиметься і забиратиме всю вологу навколо себе, без води голубці будуть дуже сухими. Виняток становить лише магазинний фарш, у який і так уже додали води безмірно.
4.На капусті навколо качан зробимо надрізи і помістимо качан вниз в киплячу воду на кілька хвилин, від 2 до 5, це залежить від капусти. Можна розм’якшити в мікрохвильовій печі.Знімаємо з капусти листочки. Зрізаємо ущільнення біля основи листочків або відбути молоточком без зубчиків.
5.Формуємо голубці. На товстий край листа кладемо 1-1,5 ст. л. фаршу, загортаємо, укладаємо в каструлю горизонтально, заливаємо соусом. Соус повинен покрити весь нижній шар, якщо рідини мало, долийте збоку акуратно трохи води, ставимо на вогонь, після закипання вогонь зменшити і варити 40-45 хвилин, потім дати настоятися ще півгодини – годину. Прикрасити на тарілочці зеленню, можна подати зі сметаною або овочевим салатом.
Смачного та подальших кулінарних успіхів!
ТМ «СЯЙВО» відібрали та протестували для вас найбільш «смачні» рецептури сумішей прянощів — приправ. Ви можете взяти їх за основу. Швидко приготувати страву з потрібним смаком або додати свою родзинку, підкресливши ті чи інші смаки прянощів, що сподобалися. Головне — якість інгредієнтів та збалансований склад приправи.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.