Опис
Це ароматний цукор, який виходить шляхом змішування подрібнених ванільних стручків із цукровою пудрою. Іноді замість цих інгредієнтів може використовуватися цукор з додаванням кристалічного ваніліну (тому уважно читайте склад на упаковці). Має приємний ванільний аромат (слабший, ніж у ванілі) і притаманний звичайному цукру солодкий смак.
Цукор, що ввібрав у себе ефірні олії, які виділяє стручок ванілі, не тільки робить випічку ароматнішою, але і є непоганим антидепресантом. Він є гарним засобом для боротьби з занепокоєнням та безсонням, а також допомагає нормалізувати травлення.
В основному ванільний цукор використовується для приготування випічки, оскільки не втрачає своїх корисних властивостей при дії високих температур. З ним кекси, мафіни, печиво, тістечка та пироги пахнуть ванільним ароматом та покращують настрій!
Крім того, цей цукор можна додавати в коктейлі, йогурти, морозиво, каші, запіканки та соуси замість звичного нам цукру.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.