Розпродаж!

ПРИПРАВА ДО ШАШЛИКУ, 30 гр

8.30 7.50

Опис

Приправа для шашлику «СЯЙВО» відмінно підходить для приготування не тільки шашлику, але і при смаженні або тушкуванні м’яса. Легко використовувати при приготуванні супів, просто покладіть у каструлю 1 ст. ложку приправи за 7-5 хвилин до готовності. А щоб спеції, що входять до приправ, стали ароматнішими, перед закладкою в маринад (суп) їх можна прогріти і обсмажити. Висипте їх на сковорідку, прогрійте на невеликому вогні, постійно помішуючи і струшуючи близько 2-х хвилин.

Розмір упаковки: 115 × 160 мм

Маса нето: 30 г

Кількість в ящике: 50

Розмір ящика (м): 0,22 × 0,12 × 0,3

Штрих-код: 4820138330420

У багатьох людей, незнайомих з історією, склалося уявлення, ніби шашлик – якась особлива страва народів Кавказу, властива лише їм. Це зовсім не так. Такий самий шашлик можна зустріти у багатьох народів світу. До речі, саме слово «шашлик» зовсім не кавказького походження й в українській мові виявилося випадково. Воно є утворенням від кримсько-татарського слова «шиш» – «крутив», «шишлик» – «їжа на рожні».

У сучасному розумінні шашлик – це погода, природа та свобода. Шашлик – це свіже повітря з розбавленими в ньому ароматом гарячого вугілля і м’яса, що смажиться на них. Шашлик – це зустріч із друзями, спільна метушня навколо столу та мангалу, а потім душевні посиденьки із задушевними розмовами під стаканчик вина. Шашлик – це ритуал, що дістався нам у спадок від наших предків – удачливих мисливців, що смажили свою здобич на вогні, і досі вселяє в наші серця радість та впевненість у завтрашньому дні. Все це перетворює шашлик на веселе безтурботне свято, свято без вишуканостей та умовностей. Зрештою, шашлик – це ще й дуже смачно! За ми це його й любимо. ТМ СЯЙВО

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ПРИПРАВА ДО ШАШЛИКУ, 30 гр”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…