Опис
Спосіб застосування: використовується при приготуванні м’ясних, рибних, овочевих страв, соусів та підлив, а також при консервуванні овочів.
Розмір упаковки: 115 × 150 мм
Маса нето: 15 г
Кількість в ящику: 80 шт.
Розмір ящика (м): 0,22 × 0,12 × 0,3
Штрих-код: 4820138330406
Плоди червоного перцю використовують у кулінарії в цілому та меленому вигляді, як самостійну пряність, так і в сумішах з іншими прянощами. Для розмелювання горошкового перцю використовують млини. Сприяє травленню та покращує апетит. Використовується для супів, підлив, соусів, овочевих салатів, маринадів, приготування всіх видів м’яса, риби, томатів, консервованих овочів.
Червоний перець дуже часто використовують у наборах прянощів, у поєднанні з часником, коріандром, базиліком, чабером, порошком лаврового листа та ін.
На смак спеції впливає спосіб обробки: перці чилі використовують як у свіжому вигляді, так і в сушеному.
Перець також застосовують свіжим у стручках або сухому вигляді. Мелений перець додають у соуси, у заправку для салатів, ним посипають різні страви, його додають у бульйон, тушковане м’ясо, маринади. Цілий перець кладуть у борщі, супи (під час варіння, а не в готову страву).
Відгуки
Відгуків немає, поки що.