Розпродаж!

СУХАРІ ПАНІРУВАЛЬНІ, 400 гр

27.00 25.00

Опис

Використовуються для приготування м’ясних, рибних, овочевих страв.

Розмір упаковки: 95 × 145 × 60 мм

Маса нето: 400 г

Кількість в ящику: -16 шт.

Розмір ящика (м): –

Штрих-код: 4820138330543

Сухарі панірувальні – це дрібна крихта із сухого  білого хліба. Використовується цей продукт у процесі приготування різноманітних смажених страв із риби, м’яса та деяких видів овочів. Незважаючи на те, що це досить поширений продукт, який легко можна знайти практично в будь-якому магазині, деякі господині вважають за краще виготовляти панірувальні сухарі в домашніх умовах.

Сухарі панірувальні кухарі використовують щодня під час приготування різноманітних страв. Так, наприклад, сухарі потрібні для котлет, випічки, свіжої ікри та інших продуктів. Безперечно, можна для цих цілей використовувати борошно пшеничне та інші варіанти, але найсмачніше вдаються страви, якщо при їх приготуванні використовувати паніровку з підсушеного та перемеленого білого хліба. До того ж калорійність панірувальних сухарів значно вища від того ж борошна, що говорить про значну поживну цінність. Панірувальні сухарі не тільки скріплюють інгредієнти воєдино, але і наділяють готові страви хрусткою золотистою скоринкою, збагачуючи зовнішній вигляд.

Використання

У панірувальні сухарі вмочують шматочки м’яса, риби, овочів, котлети та ін. Також вони використовуються при приготуванні штруделю.

Сухарі дають хрумку, досить товсту скоринку, тоді як борошно – більш ніжну паніровку. Тому панірувальні сухарі потрібно використовувати там, де це прямо зазначено в рецепті. При приготуванні деяких страв вони не годяться як паніровка, оскільки швидко підгоряють і не повністю покриють страву.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “СУХАРІ ПАНІРУВАЛЬНІ, 400 гр”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…