Категорії
Новини

Приправи ТМ ,,СЯЙВО,,

Приправи СЯЙВО – вдало підібране з’єднання прянощів і спецій, що забезпечує приголомшливий смак та аромат вказаної на упаковці страви. Сучасна кухня не обходиться без приправ, які покращують будь-які кулінарні старання. Ритм життя більшості людей не залишає часу на пошук та підбір всіх інгредієнтів, тому виникає необхідність купити готові приправи або суміші трав та прянощів.

 

Простота у застосуванні, адекватна ціна та тривалий термін зберігання забезпечують комфорт приготування та покращують результат старань домашніх та ресторанних кухарів. Для України, завдяки виробникам спецій та прянощів, ароматна, пряна їжа давно не є східною казкою. Так, кваліфікований виробник приправ у Харкові, представляє одну з найкращих лінійок приправ в Україні – приправи СЯЙВО.

 

Понад 15 років засновники торгової марки займаються виробництвом та продажем прянощів, спецій, сухих овочів та фруктів, бакалійної продукції. Приправи виготовляються на заводі ПП «Парфум», який пройшов сертифікацію контролю якості продукції ISO 9001 і на якому встановлено потужні італійські лінії упаковки. Наприклад, така торгова марка як «Приправка» також випускається на цьому заводі.

 

У лінійку приправ від ТМ СЯЙВО входять:

приправа для курки,

приправа для м’яса,

приправа для стегенця,

приправа для риби,

приправа для курки,

приправа для плову,

приправа для шашлику,

приправа для сала та шпику,

приправа «Хмелі-сунелі»,

приправа “Суміш перців”.

 

Переваги приправ СЯЙВО: 1. Якісні натуральні компоненти. 2. Доступна вартість. 3. Активний розвиток партнерської мережі. 4. Планомірне розширення асортименту продукції.

 

Багаторічний досвід на ринку приправ та спецій дозволив накопичити широку базу постачальників із різних країн. Сировина, яку ми купуємо, вирощена в екологічно чистих регіонах. Зберігання, сушіння, змішування та упаковка виконуються відповідно до європейських норм та міжнародних стандартів якості.

 

Приправи СЯЙВО складаються виключно з натуральних спецій, прянощів та трав без додавання штучних підсилювачів смаку та ароматизаторів.

 

Типовий варіант будь-якої приправи для першої або другої страви включає перець чорний мелений, перець червоний, гранули часнику, перець запашний, цибуля подрібнена, трави і лавровий лист. Особливого смаку надають імбир і мускатний горіх.

 

Виробництво приправ ТМ СЯЙВО розміщено у Харкові. Ми плануємо розширити асортимент приправ, використовуючи традиційні рецепти кухонь усього світу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *